Al contingut principal

Línia directa amb l'alcaldessa

  • Mercè Conesa, l'alcaldessa de Sant Cugat

Des del formulari que trobareu a continuació podeu contactar directament amb l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa. Podeu adreçar-li les vostres opinions o comentaris sobre qualsevol qüestió relacionada amb la ciutat.

Recordeu que per fer arribar a l'Ajuntament els vostres dubtes, queixes, avisos o suggeriments disposeu de la Bústia de contacte.

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris

Dades personals

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquest formulari seran incorporades al fitxer ATENCIÓ CIUTADANA, creat per l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud així com mantenir–vos informats sobre els serveis municipals que puguin ser d’interès.
Amb l'acceptació d'aquest avís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades.
Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, presencialment, per correu ordinari indicant “Ref. Protecció de dades” o bé per correu electrònic a lopd@santcugat.cat

Top